Ga verder naar de inhoud

Uw energiepartner voor elk project

De bouwwereld evolueert voortdurend en energie-eisen worden alsmaar strenger. Als aannemer, architect of projectontwikkelaar kunt u onmogelijk op alle terreinen volgen. Geen zorgen! Energiecenter Geuns is uw aanspreekpunt voor alle technieken. Van energiezuinige verwarming tot ventilatie en airco.

Totaalaanpak & oplossingen op maat

Betrek ons op tijd bij uw project. Dan zorgen we voor een oplossing op maat, met aandacht voor de EPB-regelgeving, de wensen van de opdrachtgever en het beschikbare budget. Heeft u intussen vragen? Of wil u zich laten bijpraten over de stand van zaken op het vlak van zonnepanelen of warmtepompen? Aarzel niet om ons te contacteren!

Contact

Referenties

Zonnepanelen
Warmtepomp
Particulieren

Zonnepanelen in Tongerlo

Onze experts plaatsten 21 zonnepanelen bij een klant die reeds een warmtepomp gebruikte. Dankzij de energie van de zonnepanelen verwarmt dit gezien uit Tongerlo hun woning nu gratis dankzij de onuitputtelijke energie van de zon.

Zonnepanelen
Warmtepomp
Particulieren

Lucht/water warmtepomp in Lommel

Gratis stroom van zonnepanelen die een lucht/water warmtepomp aandrijft resulteert in een uiterst kostenefficiënt energieplaatje.

Zonnepanelen
Particulieren

Zonnepanelen in Opglabbeek

28 panelen van 335WP die jaarlijks 8600kWh aan stroom produceren.

Nieuws

Particulieren
17 / 05 / 2024

Groene leningen: financier je investering op een voordelige manier

De initiële kosten van duurzame technologieën kunnen soms ontmoedigend lijken. Door gebruik te maken van een groene lening kun je de investering in bijvoorbeeld zonnepanelen of een warmtepomp betaalbaar maken. Dit betekent dat je niet alleen bijdraagt aan een beter milieu, maar ook profiteert van lagere energiekosten op de lange termijn.

Particulieren
30 / 01 / 2024

Al jouw vragen over warmtepompen beantwoord

Warmtepompen doen steeds meer hun intrede en spelen een sleutelrol in de verwarming van morgen. Daarom duiken we dieper in de wereld van warmtepompen, ontrafelen we hun werking en bieden we antwoorden op de meestgestelde vragen die wij krijgen over warmtepompen.

Particulieren
01 / 01 / 2024

Zijn zonnepanelen zonder premies nog de moeite waard?

Je hebt ongetwijfeld al gehoord dat de premies voor zonnepanelen in Vlaanderen zijn afgeschaft vanaf 1 januari 2024. Zijn die zonnepanelen dan nog de moeite waard?