Ga verder naar de inhoud

Uw energiepartner voor elk project

De bouwwereld evolueert voortdurend en energie-eisen worden alsmaar strenger. Als aannemer, architect of projectontwikkelaar kunt u onmogelijk op alle terreinen volgen. Geen zorgen! Energiecenter Geuns is uw aanspreekpunt voor alle technieken. Van energiezuinige verwarming tot ventilatie en airco.

Totaalaanpak & oplossingen op maat

Betrek ons op tijd bij uw project. Dan zorgen we voor een oplossing op maat, met aandacht voor de EPB-regelgeving, de wensen van de opdrachtgever en het beschikbare budget. Heeft u intussen vragen? Of wil u zich laten bijpraten over de stand van zaken op het vlak van zonnepanelen of warmtepompen? Aarzel niet om ons te contacteren!

Contact

Referenties

Zonnepanelen
Warmtepomp
Particulieren

Zonnepanelen in Tongerlo

Onze experts plaatsten 21 zonnepanelen bij een klant die reeds een warmtepomp gebruikte. Dankzij de energie van de zonnepanelen verwarmt dit gezien uit Tongerlo hun woning nu gratis dankzij de onuitputtelijke energie van de zon.

Zonnepanelen
Warmtepomp
Particulieren

Lucht/water warmtepomp in Lommel

Gratis stroom van zonnepanelen die een lucht/water warmtepomp aandrijft resulteert in een uiterst kostenefficiënt energieplaatje.

Zonnepanelen
Particulieren

Zonnepanelen in Opglabbeek

28 panelen van 335WP die jaarlijks 8600kWh aan stroom produceren.

Nieuws

Particulieren
02 / 06 / 2023

Keuzehulp bij airco's: welke airco kiest u best voor uw woning?

Tijdens zomerse dagen is het buiten heerlijk genieten van het warme weer. Maar de hitte dringt tegelijk onze huizen binnen. De binnentemperatuur loopt hoog op, met veel slapeloze nachten tot gevolg. Het is dus zeker geen slecht idee om de aankoop van een airco te overwegen. Maar hoe kiest u de perfecte airco voor uw woning?

Zonnepanelen in combinatie met warmtepompen. Duurzamer kan niet.
Particulieren
31 / 01 / 2023

Alle vragen over zonnepanelen beantwoord

Geopolitieke spanning, extreme temperaturen en kerncentrales die wel of niet open blijven. Wek je energie onafhankelijk en duurzaam op met zonnepanelen.

Particulieren
23 / 12 / 2022

Wanneer is het te koud voor een warmtepomp?

Warmtepompen worden steeds vaker geïnstalleerd waardoor het aantal vragen over de werking en rendabiliteit ervan toeneemt. Een vraag die onze experts vaak krijgen, is of een warmtepomp ook rendabel is in de winter. Met onze expertise en ervaring leggen we u uit waarom zelfs de strengste Belgische winters geen probleem zijn voor onze warmtepompen.