Ga verder naar de inhoud

Onze aanpak

Of u nu alleen uw cv-ketel wil vervangen of op zoek bent naar een complete technische installatie, Energiecenter Geuns luistert naar uw verhaal en zoekt de meest interessante oplossing op basis van onze jarenlange ervaring met hernieuwbare energie.

Ons advies is uw toegevoegde waarde

Energiecenter Geuns werd opgericht in 1994 en verenigt sindsdien alle technieken voor uw woning of bouwproject onder één dak. Van warmtepompen en airco tot PV-panelen, zonneboilers en ventilatie. Wat u ook zoekt, wij hebben het in huis.

Alles onder één dak

Warmtepompen, zonnepanelen voor elektriciteit, zonnecollectoren voor warm water, airco’s, ventilatiesystemen, … Energiecenter Geuns heeft alle technieken in huis voor uw bouw- of verbouwproject.

Eigen studiebureau

Energietechnieken zijn geen nattevingerwerk. Bij Energiecenter Geuns gaan wij voluit om het maximale rendement uit uw investering te halen. Dat wil ook zeggen dat we op voorhand uw situatie analyseren, bestuderen en de juiste oplossing kiezen die enkel en alleen voor uw situatie van toepassing is. Dankzij ons eigen intern studiebureau zijn we steeds verzekerd van geijkte resultaten en een snelle opvolging.

Toonzalen in Hasselt en Hechtel-Eksel

In onze showrooms in Hasselt en Hechtel-Eksel kan je al onze gespecialiseerde technieken ontdekken. Kom gerust langs en ontdek alle beschikbare technieken, krijg onafhankelijk en vrijblijvend advies van onze specialisten en profiteer van een persoonlijke offerte op maat van uw project.

Eén verantwoordelijke

Hoe meer firma’s uw bij uw nieuwbouw of renovatie betrekt, hoe groter het risico op communicatieproblemen of onduidelijkheid. Niet zo bij Energiecenter Geuns. Als u uw technieken aan ons toevertrouwt, nemen wij daarover de volste verantwoordelijkheid. Zonder discussie!

Onafhankelijk advies

Energiecenter Geuns telt een twaalftal medewerkers, een energie mix van ervaren vakmannen en jong talent. Onze ingenieurs berekenen voor u de meest energiezuinige oplossing. Voor ons is maar één ding echt belangrijk: uw tevredenheid. Daarom kiezen we bewust niet voor één merk, maar reiken we een waaier aan mogelijkheden aan.

Contacteer of bezoek ons

Energiecenter Geuns, al meer dan 25 jaar installateur van zonnepanelen, warmtepompen, airco's en zoveel meer hernieuwbare energietechnieken.

Contact

Contacteer Energiecenter Geuns of maak een bezoek aan één van onze toonzalen. Onze experts beantwoorden u binnen 24 uur.