Ga verder naar de inhoud

Duurzame energietechnieken voor bedrijven

Energiecenter Geuns biedt u de meest energie-efficiënte technieken voor verwarming, warm water, elektriciteit en ventilatie. Zowel totaaloplossingen als afzonderlijke installaties.

Onze totaalaanpak: volledig ontzorgen & 100% rendabiliteit

Weet u niet waar te beginnen? Vertrouw op onze expertise. Met een eigen studiebureau en meer dan 25 jaar ervaring begeleidt Energiecenter Geuns u van A tot Z doorheen uw project. Ons doel is u volledig ontzorgen en garanderen dat uw investering maximaal loont.

Contacteer ons en ontdek hoe wij het verschil maken.

Contact

Onze technieken voor bedrijven

Of u nu wil verwarmen, verkoelen of ventileren, minder verbruiken of energie opslaan, Energiecenter Geuns is uw ideale partner voor duurzame en rendabele energie-installaties op maat van uw noden en budget.

Waarom Energiecenter Geuns?

Samenwerken met Energiecenter Geuns, dat is samenwerken met de leider in energie-oplossingen, en dat al gedurende meer dan 25 jaar. Zo maken wij het verschil.

Ontdek onze cases

Warmtepomp
Airco
Ventilatie
Bedrijven

Voordelige energie-installatie bij uitbreiding bedrijfshal

Uw activiteiten verhuizen naar een bestaand gebouw én dat uitbreiden met een nieuwe aanbouw; een verrassend lastig vraagstuk op vlak van energie-installatie. Hier leest u hoe Energiecenter Geuns exact zo'n situatie duurzaam en voordelig oploste.

Zonnepanelen
Warmtepomp
Airco
Ventilatie
Bedrijven

Verwarming, koeling, ventilatie en zonnepanelen bij Tom&Co

Dierenspeciaalzaak Tom&Co in Genk zocht een partner om de specifieke klimaat- en energievereisten in te vullen. De expertise van Energiecenter Geuns en aanpak in samenspraak met de klant gaf de doorslag.

Laat je inspireren

Hybride verwarming, de ideale manier om als KMO van het gas af te gaan
Bedrijven
07 / 12 / 2022

Hybride verwarmen voor KMO’s: kostenefficiënt en comfortabel

De redenen om ook als KMO op zoek te gaan naar andere manieren van verwarming zijn niet meer weg te denken. Helaas is de overstap van gas naar elektrische verwarming vaak een kostelijke ingreep. Hoe dan ook stevenen we af op een toekomst zonder verwarming op gas. Energiecenter Geuns legt uit waarom u deze overgang met een hybride verwarming kan maken zonder dat de kosten oplopen.

Bedrijven
01 / 12 / 2021

Hoe een bedrijfshal het best verwarmen

Een bedrijfshal verwarmen is alleen al omwille van de omvang van de ruimte vaak een uitdaging. Zowel financieel als op het gebied van comfort voor de werknemers zijn er vandaag de dag gelukkig heel wat mogelijkheden als het om een bedrijfshal verwarmen gaat. Wij zetten deze graag voor u op rij.