Ga verder naar de inhoud

Onze technieken voor bedrijven

Energiecenter Geuns biedt u de meest energie-efficiënte technieken voor verwarming, warm water, elektriciteit en ventilatie. Zowel totaaloplossingen als afzonderlijke installaties.

Telefonisch bereikbaar 011 63 45 32

Of u nu wil verwarmen, verkoelen of ventileren, minder verbruiken of energie opslaan, Energiecenter Geuns is uw ideale partner voor duurzame en rendabele energie-installaties. Gaande van bureau's tot winkels, hallen en opslagplaatsen, bij Energiecenter Geuns staan we bekend om onze projecten op maat. Ontdek onze technieken en hoe deze voor u het verschil kunnen betekenen.

Onze totaalaanpak: volledig ontzorgen & 100% rendabiliteit

Een rendabele energie-investering voor een bedrijf vereist specifieke noden. Vertrouw daarom op onze expertise. Met een eigen studiebureau en meer dan 25 jaar ervaring begeleidt Energiecenter Geuns u van A tot Z doorheen uw project. Ons doel is u volledig ontzorgen en garanderen dat uw investering maximaal loont.

Contacteer ons en ontdek hoe wij het verschil maken.

Contact

Onze cases

Zonnepanelen
Warmtepomp
Particulieren

Zonnepanelen in Tongerlo

Onze experts plaatsten 21 zonnepanelen bij een klant die reeds een warmtepomp gebruikte. Dankzij de energie van de zonnepanelen verwarmt dit gezien uit Tongerlo hun woning nu gratis dankzij de onuitputtelijke energie van de zon.

Zonnepanelen
Warmtepomp
Particulieren

Lucht/water warmtepomp in Lommel

Gratis stroom van zonnepanelen die een lucht/water warmtepomp aandrijft resulteert in een uiterst kostenefficiënt energieplaatje.

Nieuwste regelgevingen voor bedrijven

Van de nieuwste eisen over de slimme meter tot de interessantste premies voor de energietechnieken van uw bedrijf: we houden de beslissingen van de overheden constant in de gaten. En daarbij wordt natuurlijk ook altijd gekeken naar het complete plaatje, op lange termijn.

Uw persoonlijke energie-architect

Voor uw specifieke totaalproject schakelen we een ingenieur in, die gedetailleerde berekeningen maakt. Op deze manier krijgt u een persoonlijke energetische studie, waaruit de beste keuzes komen. Kwaliteit is voor ons namelijk belangrijker dan klanten scoren.

Onafhankelijk advies op maat

Het ene merk is het andere niet. Ook als het over de oplossing voor uw bedrijf gaat. Daarom hangen we niet vast aan één specifieke fabrikant. Of een welbepaalde energietechniek alleen. Op die manier is de keuze voor de beste oplossing altijd in functie van wat echt telt: de situatie voor uw bedrijf.

Testopstellingen in onze toonzaal

U wil graag vooraf de gekozen oplossing in energietechnieken in het echt bekijken. Dat snappen we maar al te goed. Daarom staan alle mogelijkheden klaar in onze industriehal. Van verwarming tot warm water, elektriciteit en ventilatie: kom gerust langs.