Ga verder naar de inhoud

Onze technieken

Plant u een nieuwbouw of renovatie? Energiecenter Geuns biedt u de meest energie-efficiënte technieken voor verwarming, warm water, elektriciteit en ventilatie. Zowel totaaloplossingen als afzonderlijke installaties, zoals zonnepanelen, een zonneboiler of airco.

Een split systeem, ideaal om één kamer te verwarmen of verkoelen.

Airco

Met airconditioning hou je je woning gemakkelijk koel in de zomer én warm in de winter. Dankzij een slimme plaatsing van de airco-units in de meest gebruikte ruimtes geniet je van optimaal rendement. Heb je zonnepanelen, dan win jij dubbel met een airco-installatie: je bespaart aanzienlijk op je energiefactuur, en dat op kosten van de zon.

Met een lucht-water warmtepomp kan je in veel gevallen je huidige radiatoren blijven gebruiken.

Warmtepompen

Kiezen voor een warmtepomp is kiezen voor een zuinige, duurzame en efficiënte vorm van verwarming. Of u nu verbouwt of renoveert; met een warmtepomp kiest u, nu meer dan ooit, voor de verwarming van de toekomst.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een must voor wie een betaalbare energierekening wil. Energiecenter Geuns biedt meerdere types zonnepanelen aan waardoor we voor iedere woning een oplossing op maat kunnen voorstellen.

Thuisbatterijen

Door het verdwijnen van de terugdraaiende teller zijn thuisbatterijen meer dan ooit de manier om uw zonnepanelen maximaal te laten renderen.

Ventilatie

Bij een goed geïsoleerde woning hoort een goede ventilatie. Een ventilatiesysteem is dan ook een absolute must in elke nieuwbouw of energetische renovatie. Bij Energiecenter Geuns krijgt uw ventilatie alle aandacht.

Laadpalen

Met een eigen laadpaal voorziet u elektrische wagens optimaal van de nodige energie wanneer deze stilstaan. Bovendien is een eigen laadpaal veiliger én tot vier keer sneller dan het klassieke stopcontact.

Onze referenties

Zonnepanelen
Warmtepomp
Particulieren

Zonnepanelen in Tongerlo

Onze experts plaatsten 21 zonnepanelen bij een klant die reeds een warmtepomp gebruikte. Dankzij de energie van de zonnepanelen verwarmt dit gezien uit Tongerlo hun woning nu gratis dankzij de onuitputtelijke energie van de zon.

Zonnepanelen
Warmtepomp
Particulieren

Lucht/water warmtepomp in Lommel

Gratis stroom van zonnepanelen die een lucht/water warmtepomp aandrijft resulteert in een uiterst kostenefficiënt energieplaatje.

Zonnepanelen
Particulieren

Zonnepanelen in Opglabbeek

28 panelen van 335WP die jaarlijks 8600kWh aan stroom produceren.