Ga verder naar de inhoud

Waarom Energiecenter Geuns

Samenwerken met Energiecenter Geuns, dat is samenwerken met de leider in energie-oplossingen, en dat al gedurende meer dan 25 jaar. Zo maken wij het verschil.

Telefonisch bereikbaar 011 63 45 32

Onze totaalaanpak: volledig ontzorgen & 100% rendabiliteit

Weet u niet waar te beginnen? Vertrouw op onze expertise. Met een eigen studiebureau en meer dan 25 jaar ervaring begeleidt Energiecenter Geuns u van A tot Z doorheen uw project. Ons doel is u volledig ontzorgen en garanderen dat uw investering maximaal loont.

Contacteer ons en ontdek hoe wij het verschil maken.

Contact

Nieuwste regelgevingen voor bedrijven

Van de nieuwste eisen over de slimme meter tot de interessantste premies voor de energietechnieken van uw bedrijf: we houden de beslissingen van de overheden constant in de gaten. En daarbij wordt natuurlijk ook altijd gekeken naar het complete plaatje, op lange termijn.

Uw persoonlijke energie-architect

Voor uw specifieke totaalproject schakelen we een ingenieur in, die gedetailleerde berekeningen maakt. Op deze manier krijgt u een persoonlijke energetische studie, waaruit de beste keuzes komen. Kwaliteit is voor ons namelijk belangrijker dan klanten scoren.

Onafhankelijk advies op maat

Het ene merk is het andere niet. Ook als het over de oplossing voor uw bedrijf gaat. Daarom hangen we niet vast aan één specifieke fabrikant. Of een welbepaalde energietechniek alleen. Op die manier is de keuze voor de beste oplossing altijd in functie van wat echt telt: de situatie voor uw bedrijf.

Testopstelling in onze toonzaal

U wil graag vooraf de gekozen oplossing in energietechnieken in het echt bekijken. Dat snappen we maar al te goed. Daarom staan alle mogelijkheden klaar in onze industriehal. Van verwarming tot warm water, elektriciteit en ventilatie: kom gerust langs.